Maşină de tuns TailWell

Specialitati pentru bovine - Maşină de tuns TailWell

specii tinta: bovine

Acest aparat unic a fost dezvoltat în Noua Zeelandă pentru a uşura munca greoaie a tăierii fi relor de păr din coada vacilor de lapte.

Îndepărtarea părului din coada vacii contaminat cu fecale şi urină este important pentru igiena optimă a ugerului, dar şi a aparatelor de muls. Pentru o calitate optimă a laptelui, părul din coada vacii ar trebui tuns de două ori pe an.

Aparatul de tuns TailWell® Power Tail Trimmer se adaptează în orice maşină de gaurit/înşurubat cu acumulator (min. 14 volţi) cu cca. 1.000 rot/min. Aparatul de tuns TailWell® Power Tail lucrează silenţios şi cu el veţi tunde uniform.

Tunderea cozii durează maxim 4 secunde şi poate fi efectuată pur şi simplu în timpul mulsului !!!.

Din principiu o lamă externă se roteşte în jurul uneia interne şi astfel nu există pericole

de rănire pentru animal şi om. O bandă integrată pentru gât permite utilizatorilor să-şi relaxeze braţele în timpul pauzelor.

Lubrifi erea regulată, ca la fi ecare aparat de tuns, este importantă şi ar trebui să aibă loc la fi ecare a 50-a şi până la maximul fi ecărei a 100-a tundere O pretăiere a

perilor nu este necesară nici chiar în cazul murdăririi puternice, respectiv al acoperirii cu cruste. Pentru fiecare încărcare a acumulatorului, în funcţie de gradul de murdărire, pot fi tunse între 100 şi 200 de cozi. O reascuţire a cuţitelor este necesară, în funcţie

de gradul de murdărire, după 1000 până la 2000 de tunderi.

Maşinile de înşurubat cu acumulator nu sunt incluse

în pachetul de livrare!

Partenerul medicilor veterinari si al crescatorilor de animale.